Uhuru Challenge 2017

uhuru-minibanner-2 Het kon niet uitblijven. Nadat een groep onbevreesde klimmers in 2013 voor het eerst namens Home of Change de Kilimanjaro bedwong, is nu de tijd aangebroken voor versie 2.0: de Uhuru Challenge 2017.

De Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika. En de hoogste, losstaande berg ter wereld. De Uhuru Peak steekt 5895 meter boven de Afrikaanse savannes uit. De top bereiken is met recht een ‘challenge’ te noemen. Mentaal. Maar zeker ook fysiek.

Home of Change biedt je deze uitdaging. Een uitdaging die je bovendien niet alleen voor jezelf aangaat, maar vooral voor de wereldwijd talloze vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van de duistere, meedogenloze wereld van mensenhandel en hedendaagse slavernij.

Jij kunt voor de vrouwen en kinderen die Home of Change vrijheid en veiligheid biedt de imposante berg Kilimanjaro bedwingen. Door je te laten sponsoren is elke meter omhoog geld waard. En dus is elke stap dichter bij de top, een stap dichter bij een betere wereld. Een hoopvolle wereld, zónder mensenhandel en gedwongen prostitutie, maar mét ‘uhuru’ (Swahili voor ‘vrijheid’) voor iedereen. Loop je mee?

Meer weten? Mail naar info@homeofchange.nl of ga naar de website van Kili-Unlimited, de reisorganisatie waarmee we samenwerken. Je kunt je daar ook aanmelden voor de Uhuru Challenge 2017!