Recht in Huis

rih_webbuttonOp 18 oktober, de Europese Dag tegen Mensenhandel, lanceerde Home of Change de nieuwe bewustwordingscampagne Recht in Huis.

Met Recht in Huis willen we in verschillende huiskamers in Nederland een creatieve en/of inspirerende avond organiseren om bewustwording te creƫren rondom mensenhandel. Jij kunt jouw huis openstellen voor dit project en zo een bijdrage leveren aan het vergroten bewustwording met betrekking tot mensenhandel. Dit kan op verschillende manieren; door een huiskamerconcert te organiseren, een kleine kunstexpositie of poƫzieavond. Of bijvoorbeeld een kledingruilparty, kookworkshop of wijnproeverij. Wat jouw interesse ook heeft, je kunt het gebruiken om Recht in JOUW Huis te organiseren!

Mensenhandel is een onderwerp waar niet vaak over gesproken wordt, maar het gebeurt wel, overal in Nederland. Dat is de reden dat we verspreid over het land mensen willen uitdagen om zich bewust te worden van dit probleem. Door middel van Recht in Huis willen we dit onderwerp meer bespreekbaar maken.

Recht in Huis laat zien dat Home of Change betrokken is bij mensen thuis. We zoeken graag de relatie op met mensen. Geen grote massale campagnes, maar we komen graag met jou persoonlijk in gesprek. Wil jij Recht in JOUW Huis? Stuur dan een mail aan sanne@homeofchange.nl. Zij kan je dan ons informatiepakket sturen voor nog meer inspiratie!