Geef met plezier!

We vinden het geweldig dat je je betrokken voelt bij het werk van Home of Change. We hopen daarom dat je ons werk financieel wilt ondersteunen. Dat kan door een overboeking of hieronder via Ideal. Home of Change heeft een ANBI-status. Daarom is een gift voor Home of Change in principe aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Onderaan deze pagina kun je daar meer over lezen. Wij hebben een nieuwe bankrekening geopend bij Triodos, omdat we graag bij een bank aangesloten zijn die duurzaam, bewust en sociaal ondernemend werkt en investeert.
Wij hebben een nieuw bankrekeningnummer: Home of Change Rekeningnummer: NL52TRIO0254694330
LET OP: Als je vaste donateur van Home of Change bent, willen wij je vragen om vanaf 1 juli dit nieuwe rekeningnummer te gaan gebruiken.
  Maak een gift over met iDeal. iDEAL Vanaf 1 juli 2018 ondersteunen wij Bachcha. We moeten dit project nog toevoegen aan onze iDeal-link. Tot die tijd kunnen giften voor Bachcha overgemaakt worden naar :
Home of Change Rekeningnummer: NL52TRIO0254694330 O.v.v. Bachcha
Wij maken gebruik van een betaalsysteem dat per overboeking €0,29 in rekening brengt. Als je hier niet mee instemt adviseren wij je om via internetbankieren een gift naar ons over te maken.
 
Giften kunnen overgemaakt worden naar: Home of Change Rekeningnummer NL52TRIO0254694330
Fiscaal vriendelijk geven Home of Change heeft een ANBI-status (RSIN nummer 850892016), waardoor je ons kunt ondersteunen door middel van fiscaal vriendelijke giften. Dit betekent dat giften/donaties geheel of gedeeltelijk aftrekbaar zijn van je belastbaar inkomen. Dit geldt ook voor bedrijven of vennootschappen. Ga voor meer informatie naar de website van de belastingdienst of neem contact op met een belastingadviseur. Financiële controle van de stichting Home of Change heeft een vaste boekhouder en we laten onze boekhouding jaarlijks door de Bastiaans Adviesgroep controleren om transparantie en integriteit op financieel gebied te waarborgen. Wij waarderen de samenwerking met de Bastiaans Adviesgroep enorm en zijn dankbaar voor hun voortdurende financiële raad en advies. Voor ANBI-stichtingen geldt de verplichting tot het publiceren van de financiële verantwoording op de website. Het gaat hierbij om boekjaren die eindigen na 31 december 2011. Onderstaand de jaarrekening van 2013, waarin de cijfers van 2012 ook opgenomen zijn, en de jaarrekening van 2014. Voor inzage van de jaarrekening van 2011 en 2012 kun je contact met ons opnemen.