A Night in Her Shoes

ANIHS_banner-web Hoe is het om dertienjarige leeftijd door je ouders verkocht te worden en na drie jaar gered te worden en weer naar school te kunnen? Wat betekent het om op zevenjarige leeftijd door hulpverleners bevrijd te worden uit een kamertje van twee bij drie meter waar je dag in dag uit twintig klanten per dag ontvangen hebt die je misbruikten, verkrachtten en uitbuitten?

ONTDEK HET TIJDENS A NIGHT IN HER SHOES!


Waarom A Night in Her Shoes
Door middel van A Night in Her Shoes willen we de bewustwording met betrekking tot mensenhandel ten behoeve van de seksindustrie vergroten en mensen de mogelijkheid te bieden om deel te worden van ons werk. Tijdens de avond wordt aandacht besteed aan het werk van Home of Change en kunnen muzikanten en kunstenaars hun kijk op de seksindustrie vormgeven om zo onze visie te ondersteunen.

Organisatie
Ook jij kunt A Night in Her Shoes organiseren met je werk, je klas, je jeugdvereniging, je bedrijf, enzovoort. Voor de organisatie van A Night in Her Shoes is een draaiboek beschikbaar dat je kunt gebruiken om goede voorbereidingen te treffen. Home of Change heeft tevens promotiemateriaal beschikbaar en levert persberichten en de gedichten en verhalen voor de creatieve expositie die deel zijn van dit event.

Eigen inbreng is van harte welkom en we gaan graag met je in gesprek over jouw ideeën.


Doe mee!
Wil jij je inzetten voor de beëindiging van mensenhandel en hedendaagse slavernij? Organiseer dan A Night in Her Shoes! Neem contact met ons op voor meer informatie.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Meer informatie A Night in Her Shoes
Promotievideo
Nieuws: A Night in Her Shoes geslaagde avond (3 oktober 2012)
A Night in Her Shoes in Groningen (13 maart 2014)
A Night in Her Shoes Leeuwarden (17 oktober 2014)