Nieuw: Recht in Huis!

rih_webbutton  

Columns en verhalen

 • Huismoeder Zoya vertelt

  Mijn naam is Zoya en ik ben geboren in Dushanbe. Ik ben 28 jaar. Als klein meisje droomde ik ervan om voor andere mensen te zorgen, en om van betekenis te zijn. Mijn leven verliep alleen heel anders dan ik als kind had gehoopt. Ik heb een zusje en een broertje. Mijn beide ouders zijn Lees verder...
 • Loes vertelt: bezoek uit Nederland

  Een aantal weken geleden kwam Jacqueline, de directeur van Home of Change, bij mij op bezoek in Zuid-Afrika. Ze kwam samen met een van de Nederlandse medewerkers, Gerina, die een herstelprogramma voor Home of Change heeft ontwikkelt. Ook kwam Debbie-Anne naar Port Elizabeth, een bestuurslid van Home of Change South Africa. Ik vond het geweldig Lees verder...

Magazine Mensenhandel

magazine-2016-websitebutton  

Laatste nieuws

 • Een tijd van bezinning

  3 oktober 2017

  Beste vrienden van Home of Change,  Home of Change bestaat al weer zes jaar en de afgelopen jaren hebben we ons als team ingezet om vrouwen en kinderen in vrijheid te zien leven. Het is bijzonder om te zien dat steeds meer mensen betrokken raken bij ons werk en dat de projecten die we opzetten Lees verder...
 • Dringende actie voor Tajikistan!

  27 juni 2017

  Eind vorige week spraken we via Skype met Sergey in Tajikistan. Tijdens het gesprek hoorden we dat er momenteel 10 vrouwen en 16 kinderen opgevangen worden in Doma Mera. We vinden dit geweldig en we zijn enorm onder de indruk van alles wat Sergey en het team voor hen doet. Er zijn in korte tijd Lees verder...

Sponsor de klimmers!

uhuru-minibanner-2  

Ontvang de nieuwsbrief

* = verplicht veld